Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Globus lamper med LED Lys

Husker du din gamle Globus?? I dag er en Globus med LED lys forbunnet med nostalgi, også for meg. Jeg husker nemlig den fine Globus lampen vi hadde hjemme. I dag ser mange på en Globus som retro, og er endel av innredningen i boligen. Vi har noen super fine Globus lamper med LED lys - også en som helt sikkert passer hos deg. Se om ikke du finner en Globus lampe med LED lys nedenunder, vi sender med det samme.

Les mer

23 artikler

23 artikler

Kjøp en Globus med lys

De fleste som ser en Globus med LED lys i et butikksvindu, tenker at den må jeg bare ha! Muligens husker du (som jeg) den Globus med lys som du hadde når du var barn? Det er ikke sikkert at forskjellen på modellene som finnes i dag, er så store som den Globus med lys du husker fra barnedommen. Den største forskjellen er nok at alle våre Globus med lys i dag er med en energibepsarende lyspære. Typisk vil dette være en LED lyspære som sitter i globusen, det kan også være en spare lyspære.

Hvor benytter man så en globus med lys? Vi forestiller oss at de fleste blir brukt som endel av innredningen i huset, vi ser ofte at globusen får en synlig plass i stuen, på kontoret eller barnerommet. Hvis du spør oss - er det super fint med en globus med lys stående på en kommode eller reol i stuen som endel av interiøret i huset. Du vil oppleve at de gjester som kommer på besøk vil flokkes om globusen og fortelle om ferier de har vært på, eller steder de ønsker å besøke.

Rent praktisk er de fleste globus med lys utstyrt med en bryter som sitter på ledningen, noe som gjør at du enkelt kan tenne og slukke for din Globus lampe. Dette betyr at du kun skal forsikre deg om at du har en stikkontakt i nærheten av din lysende globus, slik at du enkelt kan tenne for lampen. Våre lysende globus lamper er med spare lyspærere eller LED lys, slik at du ikke skal tenke over strømregningen når lampen er tendt. Som noe unikt ved disse dansk-designende Globus med lys er at de er samlet ved levering.

Klassisk Globus lampe

Leter du etter den klassiske versjon av globus med lys, finnes disse fortsatt. Det kan være at vi har litt forskjellig mening om hva som er en klassisk globus? For meg er en klassisk globus den vi typisk finner på et "herreværelse" Altså globusen i vitage / retro stil, muligens også med mørke treføtter eller med kuler i beige / brune farger. Det er disse modeller vi ofte ser solgt på vår nettisde - i dag er det begrenset hvor mange steder hvor det rent faktisk blir solgt globus lamper. Litt morsomt er det at en dansk designet globus lampe blir så godt mottatt her i Skandinavia.

Jeg vet imidlertid at mange ser globusen fra skolen som klassisk, den hvor byene og landene er tydelig avmerket, ofte i ganske fargerik versjon, spesielt i blå nuanser. Men vi har faktisk begge typer globuser, både globuser med danske tekster og selvfølgelig med engelske tekster.

Atmosphere globus lamper kommer i flere versjoner, og ganske sikkert også i flere versjoner enn du trodde - vi ble også overrasket over utvalget av globuser. Det er både globuser for barn og voksne og så fins de i mange forskjellige farger, slik at du både kan få dem i moderne, fargerike og klassiske versjoner.

Moderne globus som gulvlampe

En ekstra flott utgave som jeg går spesielt inn for er den flotte globus gulvlampe. Den er utformet i et veldig stilrent design som både er ren i sitt uttrykk og også svært elegant og dekorativ. Globus gulvlampen kan jeg forestille meg i mange hjem, for eksempel som alternativ belysning i nærheten av sofaen, i hallen eller i gangen. Den skaper en hyggelig stemning med både fint lys og kult design. Du kan naturligvis også benytte globus lampen som leselampe ved sofaen - dog skal du være oppmerksom på at den ikke må sammenlignes med en leselampe med fokusert leselys. 

En globus lampe behøver altså ikke være en rund blå kule med landemerker og lys. Vi har alltid sett etter en globus lampe som ser litt anderledes ut, og som enkelt kan inngå som endel av innredningen i Skandinavia. Du må altså ikke ta feil - en klassisk globys lampe kan helt klart inngå som endel av ditt interiør og bolig design. Hvis du er til en mer moderne globus lampe, har vi modeller i alle farger og (nesten også) alle former du kan tenke deg.

Globus med lys og dansk tekst

Som vi skrev tidligere -har vi faktisk flere globus med lys og dsnsk tekst. Det er nemlig ikke alle seter hvor de selger globus med lys, at de også selger globus med dansk tekst, slik at du kan lese hva som står, og hva landene heter.

En morsom detalje er at leverandøren bak de fleste av våre globus med lys var opprinnelig danske. Firmaet er nå solgt til et italiensk firma - men globus lampene med det stilrene design har de heldigvis beholdt.