• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Vegglamper til baderommet

På et baderom er det viktig med et helt riktige lys, da det ofte skal brukes med presisjon. Derfor skal du tenke litt ekstra over hvilke lamper du skal bruke, og hvordan lyset skal være på baderommet. 
En god hovedregel er dog at du skal bruke en grunnbelysning - det er alltid betegnet som taklamper av en type, og så skal det være vegglamper over speilet eller fra siden. Det viktigste ved dine baderoms-vegglamper, er at de lyser på ansiktet når det f.eks. legges makeup, og at de gjengir fargene godt. Derfor har Philips laget en masse gode baderomslamper til veggen som er perfekt over speilet samt vegglamper til siden av speilet. Vi har et stort utvalg av vegglamper til våtrom, skriv gjerne til oss hvis du har spørsmål.

Les mer om baderomslamper på Philips.no (åpner i nytt vindu).

Les mer

35 artikler

35 artikler

Finn din LED vegglampe til våtrom

Det er veldig mange virkelig flotte LED vegglamper til våtrom som har et godt lys, men også gir deg en stor besparelse på strømmen. For oss skal en LED vegglampe til baderommet være flott designet da den ofte er tiltenkt å skulle holde i flere år, men belysningen i vegglampen er alltid første prioritet.
Hos LampeGuru.no finner du alltid en masse flotte vegglamper til våtrom i både LED og halogen samt sparerpærer. En annen viktig fordel ved å velge LED vegglamper på badeværelser, er at lyset på LED lamper tenner straks - i motsetning til vegglamper med sparerpærer som tar litt lengere tid på opptenning.

Du kan også finne taklamper til baderommet her.

Regler op baderumslamper