Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Taklamper til baderom

Leter du etter en nyt taklampe til badet? Vi har et stort utvalg av belysning til baderom, og har samlet veldig mange flotte taklamper til badet i denne kategorien. Under de forskjellige lamper finner du IP tetthetskrav til våtrom. I utgangspunktet skal du tenke på at du nesten må montere hvilken som helst lampe på baderom - hvis lampen er montert høyere enn 2,25 meter fra gulvet. Bruk litt tid i denne kategorien - har du spørsmål eller noe du lurer på, kontakt oss gjerne

Les mer

31 artikler

31 artikler

Baderomslampe som taklampe

Et godt lys er super viktig på badet. Vi ser alle problematikken med et dårlig lys på badet - og har dermed fokus på god belysning på badet - og især baderomslampe som taklampe. Vi har samlet endel taklamper i til baderom i denne katagori, slik at du ikke skal tenke på om lampen kan monteres som belysning på badet.

Når du skal kjøpe en taklampe som baderomslampe, er det viktig å tenke på god allmennbelysning. Det er nemlig ofte taklampene på badet som gir god allmennbelysning, og som er så viktig, og med til å supplere resten av belysningen på badet, eksempelvis med vegglamper til badet. Hva som er godt lys på badet er en smakssak, men vi mener at hvitt lys er en god start, også litt mere hvitt enn normalt vil velge i resten av huset.

Taklampe på badet

Det viktigste er at du velger en god plassering av taklampene på badet, men selvfølgelig også at du velger det optimale antall lamper i rommet. Vi anbefaler at du skal beregne 1 lyskilde pr m2, noe som umiddelbart virker som et stort antall - dog er det fordi det er viktig med godt og kraftig lys på badet. Velger du en plafond / taklampe på badet, kan du sette en kraftigere lyspære i lampen, og dermed spare andre lyskilder vekk. Husk at du også kan dempe dine taklamper, hvis de har dimmer funksjon, og på denne måte regulere lysstyrken på badet.

En god taklampe på badet krever også at du skal monterer dine lamper korrekt. Du skal montere dine lamper der hvor du naturlig har behov for lyset, noe som betyr at gode steder å montere en taklampe på badet er over toalettet, håndvasken, gangareal og i dusjhjørnet. I tillegg skal du nok supplere med en takbelysning hvis du kan se at du får mørke områder på badet - men samtidig også huske at du med vegglamper kan supplere belysningen.

Regler op baderumslamper

Godt Lys på badet med taklampe

Det gode lys er viktig på badet, både fordi det skal være sikkert, men også fordi vi bruker lyset enormt hele året på badet. Det er derfor du skal forsikre deg om at det lys du velger på badet, og den taklampen du velger til ditt bad, gir et godt lys og er i en god kvalitet. Vi har mange taklamper i utrolig god kvalitet, skapt til bad og våtrom. I denne kategori er den kun taklampen på badet som kan tåle å være montert i et våtrom. Har du behov for ytterligere hjelp til å finne godt lys på badet med en taklampe, kontakt oss gjerne. Vi bistår gjerne med råg og veiledning.

Du skal også huske på er at du har god allmennbelysning på badet, dette kan være våtromsplafonder (taklamper) som er beregnet til nettopp å gi et godt lys på badet, og gjerne med LED. Det viktigste er dog at lyset er godt - du kan helt rolig velge en taklampe fra Philips for å gi deg godt lys på badet med taklampe. Til sist - vi anbefaler deg at du alltid setter LED lamper i dine taklamper på badet, det disse som gir den største energibesparelse, tenner med det samme og det beste lys i mange år.