• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Taklamper til baderom

Godt lys er uhyre viktig på baderommet, både fordi å det skal være sikkert, men også fordi at vi bruker lyset enormt mye hele året på baderommet. Derfor skal du forsikre deg at taklyset på baderommet er godt og holdbart. Vi har en masse taklamper til våtrom som er skapt til baderom og våte miljøer. 
På baderommet skal du sørge for å ha en god grunnbelysning. Det kan være gode våtroms-plafonder som er laget for å gi godt lys. Takbelysningen i baderommet må gjerne være med LED, men de finnes også ofte med sparerpære eller halogen. Det viktigste er selvfølgelig at lyset er godt, og du kan trygt velge en Philips baderoms-taklampe og være sikker på godt lys. 

Se mer om baderomslamper på Philips.no (åpner i nytt vindu).

Les mer

32 artikler

32 artikler

Innbygningspots til våtrom (og overbygg)

En annen mulighet er å innebygge spots i taket på baderommet, som er en løsning vi er veldig tilhengere av. Fordelen med innbygningspots i våtrom er, at du ikke tar av takhøyden, og at det kan være gode LED innbygninspots som også kan dimmes, samt vippes, så du kan styre lys retningen. Hvis du allikevel er i gang med å pusse opp baderommet, vil jeg anbefale at du velger LED innbygningspots på baderommet.
Husk også, at du faktisk kan bruke baderoms-spots som lamper under overbygg utendørs.

Se også alle våre vegglamper til baderom.