Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Lamper til speil, speil med lys eller speilbelysning

Vi har det hele, og du må bare velge om du vil ha en eller flere lamper over (eller ved siden av) speilet eller om du vil ha et speil med lys. I prinsippet får du det samme lyset ut av det, men vær alltid oppmerksom på å få rikelig med lys foran speilet slik at du får ansiktet ditt opplyst når du bruker speilet.
En god grunnregel på et bad er at du må ha takbelysning som lyser opp hele rommet, og da trenger du 1-2 lamper over eller ved siden av speilet i en styrke som du tror er riktig.

Les mer

31 artikler

31 artikler

Speil med lys til baderommet

Speil er dessverre litt vanskelig å sende, og nettopp derfor har vi ikke mange forskjellige versjoner av speil med lys i. Men vi vil gjerne hjelpe deg litt, fordi vi faktisk har et speil med lys på badet, ungdomsrommet eller mors rom, det kan faktisk brukes nøyaktig der hvor du trenger et speil med lys.

Speilet er laget av Philips og leveres med fjernkontroll, slik at du selv kan justere det optimale lyset i speilet. Det er viktig å ha et godt lys når du skal sminke deg, ordne håret eller se bra ut :). I tillegg er det viktig at du ikke får lyset direkte i øynene, og her er speilet med lys fantastisk.

Lamper til speilmontering

Vi har til og med lamper som du kan montere direkte på speilet ditt. De har en montering som gjør det mulig å sette lampens holder fast direkte på speilet. Det er smart for så trenger du ikke å skru hull i veggen, og samtidig få du et utrolig fint og enkelt uttrykk på belysningen rundt speilet. Lampene er veldig elegante og selvfølgelig ikke særlig store, fordi glasset på speilet skulle kunne holde vekten av lampene.

Disse små fine lampene anbefales definitivt, for de gir et godt lys og sitter såpass nær speilet ditt at det gir et perfekt lys til ansiktet. Velg helst en ganske kraftig pære, selv om lampene er montert så nært.

Lamper over speilet

Den mest klassiske løsningen på en speillampe er at du plaserer den over speilet. Det er også ganske logisk, for det er lettest på den måten å få belyst hele ansiktet på. Faktisk er det ikke så mye du skal være oppmerksom på når det gjelder lamper over speilet, for lampene vi har i sortimentet har tatt høyde for det man bør, og det er derfor ikke noe du skal bekymre deg for.

Det vil imidlertid alltid variere hvor høyt speilet ditt er i forhold til lyskilden i lampen, men det er ikke noe vi opplever som et problem at du får lyset i øynene når lampen er over speilet. Derfor mener vi at du ikke skal guides gjennom et høydeideal for lamper på badet, for det bare vil være til ekstra bry uten noen egentlig nytte.

Lamper ved siden av speilet

Hvis du velger å ha speillamper på hver side av speilet, må du kontrollere at lyset i lampene vender mot ansiktet. Det er best at du har en lampe på hver side og ikke bare velger en lampe på den ene siden. I så fall vil vi heller anbefale at du har lampen over speilet i stedet for siden, for på den måten får du det beste lyset.

En helt generell ting å si om valg av lamper på badet er at de helst skal ha en hvit skjerm. Det er ikke vanskelig å se når du ser gjennom kategorien at det sjelden er mange farger på baderomslamper, og ikke i det hele tatt i de lampene som er beregnet til at være over eller ved siden av speilet. En farget skjerm vil ofte ta en del av lysstyrken, som du forventer å bruke, og fargene fra skjermen vil også gjøre det vanskelig å se deg selv riktig når du ser inn i speilet.