• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Vegglamper til kjøkkenet og hele huset

Vi vet at vegglamper brukes til mange forskjellige typer belysning. Derfor har vi et stort utvalg av rimelige vegglamper som vil kunne dekke de fleste behov. Hvis du skal ha en vegglampe til dekorativ belysning i stuen, en vegglampe for grunnleggende belysning i gangen, eller f.eks. vegglamper til kjøkkenet, så vi har mange gode forslag i ulike farger. Vi tilbyr også et bredt utvalg av materialer, slik at du kan finne vegglamper med stoff og med glass, eller kanskje i metall hvis du heller vil ha det.

Les mer

1-51 of 133

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-51 of 133

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rimelige, flotte vegglamper og leselamper til enhver smak

Vi har massevis av rimelige og veldig flotte vegglamper og sengelamper fra alle de store merkene! Herstal vegglamper er dristige i designstilen og kommer til en svært god pris! Philips vegglamper er med design og kvalitet i toppklasse og Philips vegglamper er veldig gode som LED-vegglamper.
Brilliant vegglamper vil variere en del i designet. Til sist er det Halo Tech, som har vegglamper i mange farger og design – og alltid til gode priser!

Vegglampe til hyggebelysning eller som leselampe?

Når du skal velge vegglampe skal du være oppmerksom på om din vegglampe bare skal lyse opp veggen som hyggebelysning, eller om den også skal kunne brukes som leselampe. Hvis den skal kunne brukes som leselampe enten i stuen eller soverommet, kan det med fordel velges en lampe med flexarm. De fleksible armene sørger for at du får lyset nøyaktigt der det skal brukes!

Vegglamper fås også med LED-til en rimelig pris!

Vegglampene kan selvfølgelig også fås med LED-pære. LED-vegglamper har blitt meget populære da LED-vegglamper er svært gode leselamper, men samtidig kan de også bare brukes som hyggebelysning, da de også gir et godt og behagelig lys! Dessuten har LED-pærer og lamper LANG levetid, eksempelvis holder Philips Ledino LED vegglamper i 15-30 år.