• 100 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

UTELAMPER I FLOTT DESIGN OG HØY KVALITET FOR DIN UTEBELYSNING!

Vi har mange veldig flotte og praktiske utelamper, både til vegg, tak og til og med til oppkjørselen! Så se gjennom vårt utvalg for din utebelysning. Til for eksempel oppkjørselen eller bedene har vi mange ulike bedlamper. Lyset i disse utelampene er ofte bredt og beregnet for å lyse opp oppkjørselen.
Hos Lampeguru.no legger vi stor vekt på design og kvalitet, men også sikkerhet i forhold til utebelysningen er viktig! Så se alltid etter i produktets beskrivelse om det er spesielle forhold du må ta hensyn til – som for eksempel at utelamper ALLTID skal monteres av en autorisert el-installatør.

Se vores udendørs solcellelamper her!

Læs mere

1-51 of 188

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1-51 of 188

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

UTEBELYSNING I GOD KVALITET F.EKS. M/SENSOR

Rimelige utelamper for veggen er særlig populære og finnes i et vell av ulike design. Utendørs vegglamper kan eksempelvis lyse oppover eller nedover for en flott utebelysning – og ikke nok med det, noen av våre utelamper kan spre lyset i flere retninger! I tillegg til dette fås mange av våre utelamper også i forskjellige materialer og farger – spesielt Philips utebelysning, som gir deg muligheten til å velge utelamper med sensor! Ofte skal utendørsbelysning være stilren og gi godt lys.

LED-UTELAMPER ER EN KJEMPE HIT

I dag vil mange ha LED-utelamper, et meget godt valg i forhold til energibesparelse. Rimelige LED-utelamper er også en mulighet og det kan være greit å vurdere. Faktisk er LED-utelamper spesielt gode da LED passer godt til utendørs bruk, siden det gir en veldig flott og opplysende effekt på din utebelysning.
Philips LED-utelamper er en av våre bestselgere. Philips LED-utelamper har flott design og er i topp kvalitet med stort fokus på god utebelysning.
Har du spørsmål om Philips utelamper er du hjertelig velkommen til å sende oss en e-post. Ønsker du å kjøpe flere utelamper, så gir vi deg gjerne et godt tilbud.

Vennligst vent...