• Inkl. MVA og Toll
  • 100 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Finn dine spot lamper online

Vi har et ganske stort utvalg av spot-lamper som dekker de fleste behov. Fordelen ved takspots er det gode lyset som du får fra dine spots. Utover det er det utrolig stor valgfrihet ved takspots, både når vi snakker om design av spotten, eller det lyset du får ut av din spot. En spot-lampe er meget anvendelig i f.eks. din entre hvor det typisk ikke er plass til en stor henge-lampe, og hvor du kanskje synes at en plafond er for kjedelig. Finn ut av ditt lys behov og plassen du har til spot-lampen i gangen e.l, og finn deretter den spotten du liker best her hos LampeGuru.no.
Søker du etter innbygningspots, så se her.

Les mer

1-51 of 73

1-51 of 73

Påbygningsspots - Spots til montering på tak og vegg

Ordet "påbygningsspot" er sånn sett bare et uttrykk for at det er en spot som blir bygget utenpå taket eller veggen, i motsetning til dem som blir bygget inn i f.eks. taket. Påbygningsspots kan sånn sett være flere typer, men du finner dem alle i denne kategorien. De fleste spots kan justeres i lyset alt etter hvilken retning du skal bruke det, men husk også å overveie om din spotlampe skal kunne dimmes - det kan være praktisk hvis du har spotten på soverommet, stuen eller kanskje i et kjøkken med åpen løsning til stuen. 
Påbygningsspots kan også være vegglamper (eller taklamper montert på veggen), hvilket kan brukes ved trapper eller som belysning i lange ganger, korridorer osv.

Spot-skinner eller spot-tracks med bevegelig hode

De nok mest solgte typer av spots er, de vi kaller for tracks eller skinner. Grunnen til det er nok at de er veldig enkle å justere i lyset, noe som kan være fint for å vinkle lyset inn i mørke hjørner i gangen, eller til å lyse opp garderoben bedre. Noen bruker også spots som sengelamper, sett opp en spot med 2 lamper i midten av sengen og så har dere hver deres til en leselampe - noen av disse 2-spots selges også med dobbel på/av bryter.
Dog er de fleste solgte spots med 3 spots eller 4 spots - det gir deg en god mengde lys, og er veldig godt egnet til f.eks. din entre.