• Inkl. MVA og Toll
 • 100 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Innbyggingspots med LED og flott lys!

De fleste spots som selges i dag er med LED pærer - enten innbygget i spotten ved kjøp, eller ved å kjøpe løse spots og så kjøpe løse Philips LED pærer. Hvilken løsning du velger er sånn sett ikke så viktig, men det er noen vurderinger du skal overveie.
Fordelen ved LED innbyggingspots er klart at ditt strømforbruk er langt lavere enn ved tradisjonelle pærer. Ofte ligger besparelsen ved valg av LED spots til innbygning på opp mot 90% - det vil si at slike spots raskt er tjent inn igjen, tross at LED spots er litt dyrere i innkjøp.
En annen ting med LED spots er at de tenner øyeblikkelig, og det er en veldig stor fordel i ganske mange rom som f.eks. baderommet og kjøkkenet hvor du ofte skal bruke lyset med en gang du skrur det på. Vi anbefaler at du velger et anerkjent merke ved kjøp av LED spots som f.eks. Philips.

Les mer

16 artikler

16 artikler

Bygg spots inn i taket ved ombygning

Hvis du allikevel er i gang med, eller skal i gang med, å bygge om i et rom eller hele huset, så legg belysning inn i samme omgang. Det kan f.eks. være å legge spots til innbygning i taket. Det er en løsning som mange velger, og som gir et fantastisk lys som grunnbelysning - det vil dog sjeldent erstatte dine normale lamper, da takspots til innbygning ikke skaper den sedvanlige stemningen. 
Grunnen til at du skal tenke over belysningen ved ombygning, er selvfølgelig at det er mye dyrere å ettermontere (ved f.eks. å senke taket for å få plass til innbygningsspots). Husk også å tenke noen år frem i tiden, så du får en løsning du også er fornøyd med senere i livet.

Velg dine spots til innbygning

Du kan velge et par forskjellige typer av spots til innbygning, og det er litt "hipp som happ" hva du velger av løsning faktisk. Men vi prøver allikevel å sette det opp under her, så håper vi at du kan lande et valg om spots:

 • Innbygningsspots med innbygget LED lyskilde
  - Det gir fordelen, at du har en lampe som er super enkel p sette opp, og ofte ikke krever ekstra sikring (f.eks. safeboks). 
 • Innbygningsspots hvor du selv finner LED lyskilde
  - Fordelen er selvfølgelig, at du selv velger watt på din lyskilde, det er ikke typisk billigere, men du får ditt eget valg - kanskje særlig egnet hvis du ikke har dimmer i huset.
 • Innbygningsspots med intelligent LED lys
  - Her tenker vi f.eks. på Philips Hue Connected som styres via din mobil eller nettbrett (eller via Hue Tap). Dette systemet fås med enten hvitt lys eller med farget lys (som også kan lyse hvitt).

Hvis du har spørsmål om innbygningsspotseller belysning, så skriv gjerne til oss.