• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Rimelige spots, takspots, innbygningsspots og takskinner – også i LED!

Takpots er fantastisk til grunnbelysning, til å f.eks. lyse opp din gang. En god grunnbelysning er veldig viktig og takspots behøver ikke lenger å være kjedelige. Vi har massevis av svært kule taklamper som takskinner, rimelige innbygningsspots og LED-innbygningsspots samt andre lamper til taket. Hvis du søker taklamper med stor energibesparelse har vi rimelige LED-takskinner og LED-takspots. Men også spots til taket med sparepære finnes i flere virkelig flotte design og modeller.

 

Les mer

1-51 of 94

1-51 of 94

Philips har det hele: LED-spots, takspots, også til innbygning!

Philips takspots er en stor suksess. Spots til taket med LED-er en av Philips' primære fokuspunkter. Philips spots er i designmessig toppklasse og toppkvalitet. De rimelige takspots er ofte levert med vanlige pærer, men takspots i mellom-prisklassen er montert med sparepære og de dyreste takspots er LED. Hvis du søker LED-spots til taket skal du være oppmerksom på om du skal kunne dimme spot lampen. De fleste innbygningsspot er dimbare og kan dimmes uansett om det er LED-spot, sparepære spot eller takspot lamper med vanlige pærer.

Hvilken lampe skal du velge: en takskinne, takspot, trio-spot eller spiral?

Takskinner med dreibare hoder er effektive som taklampe til gangen og fås med 2 spots, 3 spots eller 4 spots. Takpots fås også som en rund takspot, typisk med 3 spots på og er kalles trio-spot taklampe. Trio spot fyller mindre enn takskinner og kan enkelt lyse i hver sin retning. Trio-takspots fås også i LED. Oftest har takspots ikke ledning, hvilket du selv skal kjøpe i tillegg. Spotlamper til taket er enkle å sette opp og tar nesten ingen tid. Kjøp rimelige takspots online hos LampeGuru.no