• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Plafonder for den perfekte grunnbelysningen

Det viktigste hjemme (når vi snakker belysning) er at du har en god grunnbelysning. Her er plafondlamper et svært godt valg fordi de er laget nettopp for å gi et godt lys fra taket eller veggen. Det betyr slett ikke at plafonder er kjedelige lamper, du kan faktisk få noen veldig dekorative taklamper, og det fins faktisk mange vakre LED-plafonder som sparer strøm. Et alternativ til plafonder kan også være takspots.

Les mer

49 artikler

49 artikler

Rimelige plafonder til den perfekte grunnbelysning.

Plafonder i dag er ikke som vi husker dem – standard design og litt kjedelige! Nei, i dag er en plafond i smart design, og så fås den også energisparende.
En plafond er en taklampe som sitter helt tett opp til taket – og er derfor funksjonelle i ganger, kontoret, baderom eller steder med lav høyde til taket! Plafonder fås helt ned til 100-lappen, eller faktisk også under!

 

Plafond med mønster, stoff eller LED-– det er mange muligheter!

Det finnes utallige forskjellige plafonder – både i størrelse, materiale og design! Plafond taklamper er typisk laget i glass for å gi det beste lyset. Men vi har også plafonder med stoffkant, som gir dem en ekstra piff og karakter! Philips har selvfølgelig også laget noen LED-plafonder, og med deres design, gir de plafonden en virkelig flott utstråling – og alltid stadig med fokus på belysningen!

 

Velg den riktige pæren til ditt behov og til din nye plafond!

Mange av våre plafonder selges uten pærer – noe som gjør at du kan velge akkurat den pæren som dekker dine belysnings-behov best! Skal din plafond plasseres i gangen bør den kunne tenne straks og gi et godt lys. Mens hvis du setter plafonden i en mellomgang må den kanskje gjerne gi et hyggeligere lys. Og vil du gjerne spare litt på forbruket så er Philips EcoMoods plafonder montert med spare-lyskilde som gir et fantastisk flott lys.

 

Velg en plafond som grunnbelysning, og en annen lampe til hygge!

Den optimale belysningen er en god grunnbelysning med for eksempel en plafond, og en god sekundær belysning i form av en annen lampe (som gulvlampe, bordlampe, vegglampe eller pendel).
Husk på at en rimelig plafond kan være like god som de dyre modellene, det er ofte designet og valg av pære som avgjør prisen på plafonden eller lampen.