• Inkl. MVA og Toll
  • 100 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Pendelsett med 2 små lamper

Disse er klart de mest solgte typer pendelsett - altså 2 små lamper som henger ned fra taket og ikke er så store. De er velegnet til mange formål, nettopp på grunn av størrelsen på pendlene. Skal du bruke pendelsett til et mørkt hjørne, så ser det forøvrig superfint ut å henge dem i ulike høyder - gjerne med lysdimmer, så du kan dimme lyset på pendelsettet når du skal gjøre stemningen hyggeligere.

Les mer

7 artikler

7 artikler

Små pendler til kjøkkenet

Et godt lys i kjøkkenet er viktig, og du skal derfor finne noen gode små pendel-lamper som kan henge over ditt kjøkkenbord. Det er flere gode tilbud på pendler til over kjøkkenbordet, men en typisk populær størrelse er pendler med en diameter på 12-18 cm. Tenk over om dine pendelsett skal gi lys ut i rommet, eller om du bare har behov for lys ned på kjøkkenbordet. Hvis du "tør" å velge små pendler med farge, så gjør endelig det - pendelsett i farger frisker godt opp i de mange sort-hvite kjøkkenene som finnes.

Små lamper til over kjøkkenbordet

Pendelsett er perfekte små lamper til over kjøkkenbordet da de har en fin liten størrelse, og ofte har et riktig godt lys nedover. Det er nemlig riktig godt å ha et godt lys over kjøkkenbordet, og derfor passer et pendelsett med 2 små pendler perfekt over kjøkkenbordet ditt. Et lite tips om kjøkkenbordslamper er, at de skal tenne straks - det vil si, at du skal velge lampene som har enten stiftpære (som G4 eller G9) eller LED lamper. Med andre ord, skal du helst ikke velge kjøkkenpendler med sparerpærer, da de bruker lengre tid på å varme opp og gi godt lys.