• Inkl. MVA og Toll
  • 100 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Langbordspendel som spisebordlampe

Det betyr ikke at du må ha et langt spisebord for å bruke en langbordspendel. Det er bare navnet på en langstrakt lampe som vanligvis brukes over spisebordet eller over bordet i møterommet. Trenger du et godt lys over spisebordet så er en langbordslampe en god idé, fordi den er fin til å lyse opp hele bordet, og ikke bare midt på bordet. Vi har massevis av LED-bordlamper som du med fordel kan bruke hvis du også ønsker å spare litt strøm.

Les mer

15 artikler

15 artikler

Rimelige og smarte langbordspendler med et suverent lys

Slike langbordspendler er ikke en umulighet å finne, hvis de både skal gi et godt lys, men også samtidig være rimelige – og langbordspendler har vi mer enn nok av! Våre langsbordspendler kan både fås som lange og korte – men felles for dem er at de alle bruker flere pærer – og derfor egner de seg godt som spisebordslampe! En taklampe over spisebordet skal ha nok lys til å gjøre lekser ved, å spise ved og hva hverdagen ellers byr på.

 

Kan langbordspendlen være dempbar?

Utrolig mange foretrekker at deres lampe over eksempelvis spisebordet skal kunne dimmes – noe som i de fleste tilfeller er en mulighet! Vi har flere rimelige Philips langbordspendler i kult design som kan dimmes. Philip LED langbordspendler er også meget populære og samtidig virkelig energisparende. Våre Halo Tech langbordspendler er mer klassiske i stilen og Halo Tech langpendler er også rimelige.

 

Langbordspendel eller pendler – hva er best som spisebordslampe?

Det er vanskelig å si hva som er best å velge – da det også handler om behov og stil! Taklamper over spisebordet kan absolutt være i form av en enkel eller flere pendler. Også overdimensjonerte taklamper ser flotte ut over spisebordet. Men foretrekker du at din spisebordslampe skal gi et mer konsentert lys over en god lengde – så er en langbordspendel å anbefale!

 

Tenk på ditt strømforbruk og velg LED-langbordspendel

Er du interessert i en LED-langbordspendel kan dette også skje ved å sette LED-pærer i. Philips er verdensmester i LED-langpendler og tilbyr massevis av fine typer f.eks. i serien Philips Ledino LED-langbordspendel.
Skriv mer enn gjerne til oss hvis du mangler inspirasjon om belysning til spisestuen eller en spisebordslampe av enhver type.