• Inkl. MVA og Toll
  • 100 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Klyngependler med fargede stoffledninger

Sett fart på fargene i hjemmet med en av de smarte klyngene med fargede stoffledninger og store globepærer. De gir masse liv og stemning i huset, og kan brukes og monteres på mange måter. Sett opp din klyngependel som en lysekrone, bare med fargede stoffledninger, eller bruk den over spisebordet.
Det beste ved våre klyngependler er, at du helt selv kan bestemme fargen på både baldakin, stoffledninger og sokler. Vi har mange fargede stoffledninger å velge imellom til din klyngependel - spørsmålet er nok helst: Hva tør du?

Les mer

15 artikler

15 artikler

Klynge lampe til mørke hjørner

Det har blitt populært å lyse opp mørke hjørner med en klynge lampe. En flott klynge gir både en superhyggelig stemning, men lyser også opp de mørke hjørnene som mange har. En klyngelampe behøver ikke være med stoffledninger, men kan også være med små glass skjermer eller stoff skjermer. Du bestemmer faktisk selv, og det er enkelt å sette sammen din egen klynge lampe, eller ta en titt på de tilbudene vi selv har laget her på siden. Hvis du mangler inspirasjon til å lage din egen klynge, så er det bare å skrive til oss.

Finn din klynge med lamper online

Vi har (som du kanskje allerede har oppdaget) en del klyngependler, men prøv å tenke utenfor boksen, og finn en flott pendel som du kan like, og forestill deg så at du setter den sammen i din egen hjemmelagde klynge av lamper. Det kan gi ditt helt eget preg, og så har du også en lampe som ingen andre har! Vi har selv prøvd det, og vi hjelper deg gjerne videre med en ide til å lage en klynge av lamper til akkurat din smak, og ditt lys behov.