• Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Pendellampe som henger ned fra taket

Vi har et vell av pendler (som er betegnelse for taklamper som henger ned fra taket). Pendellamper er helt sentrale i de fleste rom vi har, de bidrar til å skape en del av romopplevelsen. Her finner du også Pendelsett (2 små lamper til å ha f.eks. over kjøkkenbenken) i tillegg til Klyngependler.
Leter du etter taklamper som sitter helt oppunder taket? Så se på plafonder og takspotter.

Les mer

1-51 of 288

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 of 288

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Pendants og taklamper til hele huset

Vi er veldig stolte av det brede utvalget av vakre pendler som vi har. Vi synes selv at vi har noe for enhver smak hos LampeGuru.no, og fordi vi er et nysgjerrig lampefirma kommer det hele tiden nye pendellamper eller taklamper. Pendellamper eller taklamper, som vi også kan kalle dem, kan brukes mange steder. Svært ofte brukes en pendel over spisebordet og over salongbordet fordi det gir et koselig lys ovenfra. Hengelamper kan også brukes over et skrivebord eller en kjøkkenbenk, så det er mange alternativer for belysning med en pendellampe i hjemmet ditt. Og en taklampe gir deg et helt fint lys, som er nyttig når du spiser, ser på TV, jobber eller lager mat. Den kan også bidra til å gi rommet eller stedet der den er plassert en ekstra boost som understreker stilen din, fordi pendellamper ikke bare er en lyskilde, men også design til rommet, som er med til å uttrykke dine personlige preferanser

Å velge taklamper er viktig fordi en pendel ofte er den primære lyskilden i huset. Derfor er det viktig å tenke på hvilket lys du trenger fra din pendellampe, og selvfølgelig må det visuelle uttrykket også inkluderes i dine overveielser. Heldigvis har vi hos LampeGuru.no et stort utvalg av pendler og taklamper i mange forskjellige materialer, så det er noe for enhver smak, men det er fordeler og ulemper med dem alle:

 • Pendler av glass
  - Fordelen er selvfølgelig at lyset brer seg godt i rommet.
  - Ulempen kan være hvis du ikke vil at lyset skal spredes.
 • Pendel av metall
  - Fordelen er at lyset kan fokuseres nedover slik at det ikke blender.
  - Ulempen er at du må ha en grunnleggende belysning i tillegg.
 • Pendel i stoff
  - Fordelen er at de ikke veier mye og har et godt lys.
  - Ulempen kan være at de er relativt dyre i forhold til frakt.

Pendler er mange ting - hva trenger du?

Det er nettopp saken å finne ut hva for en type pendel eller taklampe du trenger. Vi har forsøkt å liste de ulike typer pendler og taklamper her. Hvis du klikker på linkene kommer du til kategorien hvor bare typen av den pendellampe eller taklampe du har valgt, vises. Slik kan du raskt få oversikt over vårt utvalg:

Hva slags lampetype er pendler?

En pendel er en lampe som henger ned fra taket. Vanligvis henger den ned i ledningen. Dette er lampene vi vanligvis bruker over spisebordet, salongbordet og kjøkkenbenken. Derfor er pendler også den type lampe som betyr mest i interiøret, men det er også en lampetype som de færreste vet hva heter. Derfor bør du bare huske at pendler er lamper som henger fra taket. Husk å bruke sorteringen på siden for å finne de pendler du leter etter. På den måten kan du unngå å se på hvite pendler hvis du virkelig leter etter svarte. Du kan også søke etter pris, størrelse og andre ting, noe som er ganske effektivt når du kjøper pendler online her. Hvis du i tillegg trenger hjelp med å velge lys i hjemmet ditt, la oss bare hjelpe deg.

Se også det brede utvalget av Nordluxlamper, hvor du finner super moderne (og rimelige) pendler.

LED pendler med godt lys

Er du klar for LED-pendler eller taklamper? Det er mange muligheter, men du bør selvsagt tenke igjennom noen ting. Først og fremst bør du overveie om du selv vil bestemme styrken av lyset på lampene dine. LED-pendler har nemlig innebygd LED-lyskilde og derfor har de også en viss watt. Noen av LED-pendlerne kan imidlertid dimmes enten direkte på pendlen eller ved hjelp av dimmerbryteren. Du bør også vurdere prisen, for LED-pendler er fortsatt noe dyrere enn hvis du f.eks. velger en taklampe uten pærer og så kjøper LED-lyskilde til. Valget er ditt alene, men uansett så er det alltid sikkert å investere i pendler eller taklamper som lys til hjemmet.

Taklampe eller pendel til spisebordet?

Noen velger lampen ut fra prisen, andre velger deres lampe ut fra designet! Men din pendel må gjerne vise personlighet og gjerne skille seg ut i rommet! Pendlene fås i mange varianter: Noen faller for stoffpendler, hvor lyser faller nedover – samtidig som de gir et utrolig fint spill i lyset. Andre foretrekker pendler som er med på å lyse opp hele rommet – finn din egen personlige stil og tenk over hva du forventer av lampens funksjoner! Mangler du en taklampe over spisebordet, så ta en titt på siden og finn din nye favorittlampe her!

Rimelig design-pendel og taklampe

En Halo Tech pendel er ofte i unikt design og er en rimelig lampe. Halo Tech pendler er nytenkende og gir et spennende preg på hjemmet. Herstal er den mer klassiske pendelen til en rimelig penge, men med god stil. Herstal pendler fås i mange varianter, men de lager oftest taklamper i glass. Til gjengjeld har en Philips pendel både det skarpe, flotte designet og den unike belysningen i ét. Philips pendler til en billig penge med et unik design er vårt største fokus. Philips taklamper er gjennomtenkte vakkert designede kunststykker. Nordlux lager rimelige pendler og taklamper til enhver stil. Nordlux er fornuftig takbelysning med god kvalitet til en rimelig penge, alltid.