• 100 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Pendellampe til rimelige priser finner du her

Vi har alltid massevis av virkelig flotte designpendler i stoff og andre materialer som gir god tak belysning. Pendler i glass vil gi et flott og bredt lys – og du kan selvfølgelig få både pendler i matt eller klart glass! Ellers har vi også massevis av pendler og taklamper i metall, stoff og lignende – med massevis av flotte farger, men selvfølgelig også i mer rolige og nøytrale farger. Velg en farget pendel i et ensfarget lokale eller en ensfarget pendel i et farget lokale. Du kan også prøve å se etter rimelige pendler eller rimelige taklamper i vårt lampe-outlet.

Læs mere

1-51 of 286

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 of 286

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Taklampe eller pendel til spisebordet?

Noen velger lampen ut fra prisen, andre velger deres lampe ut fra designet! Men din pendel må gjerne vise personlighet og gjerne skille seg ut i rommet! Pendlene fås i mange varianter: Noen faller for stoffpendler, hvor lyser faller nedover – samtidig som de gir et utrolig fint spill i lyset. Andre foretrekker pendler som er med på å lyse opp hele rommet – finn din egen personlige stil og tenk over hva du forventer av lampens funksjoner! Mangler du en taklampe over spisebordet, så ta en titt på siden og finn din nye favorittlampe her!

Pendler eller kanskje en klyngependel?

Din pendel kan henge fra taket og fungere som bordlampe, eller du kan henge flere pendler som en klynge. En klyngependel er svært dekorativ og ofte rimelig i forhold til hva du får. En klyngependel brukes til å lyse opp en del av rommet– eller som hyggebelysning i et hjørne! Kjøp en rimelig klyngependel og piff opp stuen enkelt med god belysning. 

Rimelig design-pendel og taklampe

En Halo Tech pendel er ofte i unikt design og er en rimelig lampe. Halo Tech pendler er nytenkende og gir et spennende preg på hjemmet. Herstal er den mer klassiske pendelen til en rimelig penge, men med god stil. Herstal pendler fås i mange varianter, men de lager oftest taklamper i glass. Til gjengjeld har en Philips pendel både det skarpe, flotte designet og den unike belysningen i ét. Philips pendler til en billig penge med et unik design er vårt største fokus. Philips taklamper er gjennomtenkte vakkert designede kunststykker. Nordlux lager rimelige pendler og taklamper til enhver stil. Nordlux er fornuftig takbelysning med god kvalitet til en rimelig penge, alltid.

 

Vennligst vent...