• Inkl. MVA og Toll
  • 100 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Lyskjeder med fargede baller og LED-lyskjeder

Vi elsker lyskjeder! Det er ikke mye lys som skaper en så god stemning som lyskjeder. Du kan bruke lyslenker mange steder. Spesielt kjedene med de fargede ballene er populære å legge i en bolle, over ryggen på sofaen, over døren og så videre. Du kan lage en god belysning og en herlig atmosfære i hjemmet med rimelige lyskjeder med LED som varer i mange år. Her får du mye for pengene og glede i mange år. Spesielt populært er Partylyskjeder for hverdag og fest.

Les mer

1-51 of 53

1-51 of 53

Sirius lyskjeder med fargede baller

Lyskjeder er faktisk gode til å skape hyggelig og god stemning i hjemmet. Vi har et stort utvalg av lyskjeder med LED-pærer, som gir et deilig lys som kan lyse opp mørke hjørner, eller brukes til pynt i f.eks. i et stort fat. Særlig populære er lyskjedene med fargede kuler som er laget for hånd. Kulene er laget ved at man blåser en ballong opp og tvinner en snor rundt og lar den deretter tørke, så den holder den kuleformen den har fått.
Våre lyskjeder fra Sirius er alltid levert i god kvalitet og med et flott lys som gir den optimale stemningen og lengst mulig holdbarhet. Du kan også finne inspirasjon til din lyskjede på vår blogg eller de flotte stemningsbildene med lyskjeder vi har på noen av lyskjedene i nettbutikken. 

LED-lyskjeder er fantastisk energisparende og har flott lys

I dag har de fleste lyskjedene LED-pærer (også kalt dioder) som både gir et flott og varmhvitt lys som du kjenner fra de gammeldagse lyskjedene. Ofte er strøm-besparelsen mellom 50% og 90% og samtidig er holdbarheten mellom 15.000 og 30.000 timer (ca 10-30 år). Med andre ord, kan det altså absolutt lønne seg å kjøpe LED-lyskjeder og passe godt på dem, for så holder de i mange år. Det er ikke mulig å skifte pære i en LED-lyskjede, så skulle den gå, vil det være en reklamasjonssak og du kan da skrive til oss :-)

Søte og morsomme lyskjeder til barn i alle aldre

Vi har fått fantastisk stor suksess med de riktig fine lyskjedene med fargede kuler med forskjellige motiver. Sirius har laget de søte lyskjedene i 3 forskjellige modeller, alle bygget opp omkring en lyskjede med 16 fargede kuler, hver påsatt filt-pynt så de danner søte mønstre. Den første av lyskjedene heter Bolette Animals og er, som navnet antyder, en rekke dyr av forskjellige slag. Den andre heter Bolette Fairy Tales og er en rekke av H.C Andersens populære eventyrmotiver med hver sin kule. Den siste kalles Bolette Happy Faces og er bare så skjønn med hele 16 glade ansikter på ét kjede. Du kan lese vår test av Bolette lyskjedene i vårt blogg-innlegg her.
Dessuten har vi også flere forskjellige Disney lyskjeder i de populære seriene som 
Mickey og Minnie Mouse, Cars (biler), Prinsesser og Feene.

Smarte og rimelige LED-Strips m/u farger

Selvfølgelig har vi også fått et stort sortiment av de veldig smarte LED-Strips som er diode-bånd, eller lys-bånd som de også kalles. De er selvfølgelig meget energisparende da de bruker LED-pærer og så holder de i 15-30 år. Med til dem får du en fjernbetjening hvor du kan styre lysfargen (hvis du velger dem med farge) eller hvitt lys. De kan også settes til å blinke i forskjellige intervall og dempes via fjernbetjeningen. På baksiden er det montert klister, så du lett kan klistre dem opp på veggen, under kjøkkenskap, oppå skap eller hvor du ønsker det. Skap massevis av stemning med de de smarte LED-Strips fra enten Philips, Brilliant eller Nielsen Light.