• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Krystallysekroner med prismer

Lysekroner er laget for å lyse opp rommet, hvor du har dem. En lysekrone er storslått og elegant, spesielt krystallysekroner med prismer er svært populære. De vakre lysekronene er av beste kvalitet og beste utseende når lyset treffer de fine prismene. Men vi har også rimelige lysekroner med plastprismer som også har det elegante uttrykket. Vi ser en økende etterspørsel etter de moderne lysekronene som er mer minimalistisk enn de klassiske kronene vi kjenner. Merk også at vi har rensere for lysekroner.

Les mer

43 artikler

43 artikler

Vakre lysekroner med prismer og flotte detaljer

 Vi bare elsker lysekroner og vi elsker de fine detaljene og det flotte og elegante uttrykket som lysekroner gir! Men lysekroner kan være mange ting – du kan få dem i slott-stil, hvor de er prektige, store og ofte elegante lysekroner med mange fine glass-prismer. Men det finnes også de mer nøytrale og stilrene lysekroner uten prismer og uten for mange detaljer, som lett kan passe inn sammen med den enkle skandinaviske stilen. Til sist er det de fargerike og morsomme lysekronene som skaper massevis av humør og liv i hjemmet. De enkle og rolige lysekronene vil ofte hjelpe til med å skape en unik stil i din innretning. Lampeguru.no har mange forskjellige typer, men vår lysekrone med 8 armer er mest populær da den størrelsesmessig passer godt inn over f.eks. et spisebord. 

Mange flotte lysekroner fra Lisbeth Dahl 

Vi må innrømme at Lisbeth Dahl lysekroner er ekstremt populære. Lisbeth Dahl gjør mye ut av detaljene i deres lysekroner og mange andre varer og de har typisk massevis av prismer og et flott design. Ofte er våre rimeligge Molly Marais (Lisbeth Dahl) lysekroner på lager og klar til utsendelse straks - men vi har desverre opplevd perioder med utsolgt-situasjoner på opp til 3 måneder, så tenk ikke for lenge over det. For oss er Lisbeth Dahl lysekroner romantiske og storslåtte og fornuftig i kvaliteten til en god pris og de er dessuten ofte ferdigmonterte eller svært lette å rette til.
Husk at 
Lisbeth Dahl 8 armete lysekrone har vunnet designpriser, men Lisbeth Dahl lysekrone med 12 armer (Utgået derfor linkes til Nielsen Light 12 armer)er også helt unik og flott.

Philips lysekroner til enhver smak

Philips lysekroner er alltid i fantastisk god kvalitet akkurat som deres andre lamper – de bruker nesten alltid glass-prismer og sjeldent plast-prismer på lysekronene, noe som fører til at de er mindre mottakelige overfor riper og skader. En Philips lysekrone har også fokus på gode belysning, så de er ikke kun flotte å se på, men også gir et brukbart lys i gangen eller over bordet. Særlig populær er den store Philips Madelon prisme-lysekronen som er hele Ø56 cm og virkelig imponerende. Men Philips har samtidig noen svært gode eksempler på lysekroner til hjem med en mer minimalistisk stil.

Nielsen Light tilbyr også flotte lysekroner

I tillegg til Lisbeth Dahl og Philips, så har vi også tatt med Nielsen Light lysekroner i vårt sortiment. De lager lysekroner med et litt annet design og uttrykk og selvfølgelig også med en flott finish. Nielsen Light lysekroner er ofte mer pendel-aktige og tidløse. Vi synes de uttrykker en enkel eleganse som vil passe godt inn i mange hjem i Norge - og så har de et veldig godt lys! :-) Sist men ikke minst, så er Nielsen Light lysekroner rimelige i forhold til hva du får!