• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Julelandsbyer med lys til en hygge-jul

Kanskje du har sett det mange ganger før, men kanskje du også aldri har sett det før? Slik hadde vi det selv da vi så de superflotte julelandsbyene som vi bare måtte ha! Julelandsbyene er superfine og gir en deilig julestemning i hjemmet. Du kan stille din julelandsby på skjenken, i vinduet eller gi den som en hyggelig vertinnegave til de mange julefrokostene som du sikkert skal på i løpet av julen.
På de fleste julelandsbyer kan du helt selv velge om det skal være både lyd og lys i, eller om du kun vil ha lys og ingen lyd. Det er mange forskjellige landsbyer med julemotiver, og hver har sin egen sjarm.

Les mer

23 artikler

23 artikler

Bevegelige julelandsbyer med strøm og batteri

Noen julelandsbyer er med strøm, altså med ledning og adapter, og noen landsbyer er med batterier. Hva som er best for deg kommer an på hvor den skal stå, og hvor mye du vil bruke den. Det er klart, at det ikke vil være så mye aktivitet i en julelandsby som bruker batterier, så vil du gjerne bruke den mye, anbefaler vi dem med strøm.
Du kan finne info om din yndlings-julelandsby bruker strøm eller batteri inne under hver vare - er du i tvil om noe, så skriv gjerne til oss.

Store julelandskaper med julemotiv

Vi har også større julelandskaper med julemotiver som ofte har både bevegelse, lyd og lys i seg. De er kjempe flotte, og har du plassen så vil de altså vekke utrolig meget begeistring hos både voksne og barn. Det er nemlig super hyggelig å pynte til jul samtidig som julelandsbyen kjører i bakgrunnen. 
Hvis det er noe du er i tvil om, så skriv gjerne bare til oss.