• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Gulvlamper i stuen - Finn gulvlampen her

Vi har en mengde ulike stålamper i mange forskjellige design, farger og størrelser. For gulvlamper er ikke bare en gulvlampe, som brukes flere steder i hjemmet og med forskjellige funksjoner. Mange har en stålampe nær sofaen med lesearm slik at de kan bruke lampen for både hygge og lesing eller håndarbeid. Mange gulvlamper er også brukt mer til pynt, her har vi mange gode forslag til vakre gulvlamper til rimelige priser og som likevel gir et behagelig lys.

Les mer

1-51 of 111

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-51 of 111

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

RIMELIGE GULVLAMPER TIL LESING ELLER HYGGE

En gulv- eller stålampe har så mange bruksmuligheter og passer derfor inn i alle hjem! De kommer også i mange ulike størrelser, priser og modeller, slik at du kan finne akkurat den stålampen som passer hjemme hos deg. Noen trenger en gulvlampe som gir koselig belysning for mørke hjørner, mens andre har mer bruk for en stålampe som gir sterkt og klart lys, for å sitte under når de driver med håndarbeid, eller for å sitte og lese en god bok. I sistnevnte tilfelle vil de populære Trafikk gulvlampene være et godt forslag! Men alternativene for flotte gulvlamper er mange, og vi håper naturligvis at du finner akkurat din gulvlampe her hos oss på Lampeguru.no. Har du lyst på en spesiell stålampe fra en av våre mange leverandører som vi ikke har inne, så ta kontakt med oss. Vi kan skaffe alle gulvlamper fra Herstal, Philips, Halo Tech og de mange andre leverandørene vi har.

FINN DIN STÅLAMPE PÅ NETTET I RO OG FRED

Her hos Lampeguru.no har vi et stort og variert utvalg av ulike, rimelige stålamper. Det betyr at vi alltid har noe for enhver smak og et hvert behov – og selvfølgelig er våre priser alltid lave og konkurransedyktige! Vi har også stålamper for flere rom i huset, kanskje gulvlamper ved siden av sengen i stedet for vegglamper? I tillegg kan du sitte hjemme i ro og fred og kikke gjennom hele utvalget vårt av gulvlamper, mens du forestiller deg hvordan stålampen eller stålampene du velger vil passe inn i ditt hjem. Vi har også flere gulvlamper der du kan få matchende vegglamper eller taklamper hvis du ønsker en gjennomført stil. Så dersom du trenger en stålampe til ditt hjem, har vi et veldig godt utvalg her hos Lampeguru.no. Og det gjelder uansett om du ønsker en stålampe i farger eller en enkel gulvlampe til arbeid eller kos!