• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Elektriske LED-lys for batteri skaper stemning

LED-lys har blitt utrolig populært de siste årene, spesielt elektriske kubbelys er solgt i store antall, men også andre typer LED-lys som kronelys (lange lys) og selvsagt de klassiske telys for batteri. Mange av våre lys er også med bevegelig flamme og et fint gyldent lys.

Les mer

20 artikler

20 artikler

Elektriske kubbelys med batteri 

Vi har et stort utvalg av kubbelys med batteri fra bla. Sirius belysning. Våre kubbelys er i god kvalitet og vi går etter lys med sjarm som ekte lys. De kubbelysene vi har kommer med blafrende flamme, altså en flamme som enten står og vipper eller med en flamme som blinker litt, så det ligner ekte lys. Våre kubbelys er laget av parafin eller voks, så de både ligner og dufter som stearinlys - bare på batteri. Det er smart og så er de faktisk ganske rimelige! 
Du kan få elektriske kubbelys i både 2 og 3-pakker, samt hvor du velger størrelse selv - helt opp til 50 cm i høyden. Vi har også fått kubbelys i flere farger! 
Du kan se dem alle her, og er det noe du mangler, så si endelig fra. 

Elektriske lange lys eller telys på batteri 

I det siste, har vi fått lange lys på batteri - ja, lange lys som er laget i plast, men som på avstand ligner ekte stearinlys. De er ganske sjarmerende og kan brukes i lysekroner, staker mm, da de er i samme størrelse som vanlige lange lys. Akkurat som de andre elektriske lysene har de lange lysene også levende flammer, forstått på den måten at flammen på lysene står og blafrer som du kjenner det fra vanlige lys. De finnes i en 2-pk hvor du trenger batterier til. Vi anbefaler alltid gode batterier, så varer lyset lengst mulig.

Derfor skal du velge elektriske lys

Faktisk er det ikke kun for moro at det er laget elektriske lys. Undersøkelser viser, at det utsendes skadelige stoffer ved bruk av ekte stearinlys. Stoffene utskilles fra lyset mens det brenner og målinger viser, at partiklene blir hengende i rommet - og så tyder det på at det dannes så mange skadelige partikler, at det er verre enn utendørs med eksosutslipp fra biler. Særlig hvis det ikke luftes ut mens det er levende lys tent i rommet, samt hvis lysene ikke slukkes korrekt.
Undersøkelsene er utrolig nok ikke så omfattende og dyptgående som de burde, men mye tyder altså på at levende lys ikke er sunt for oss.