• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Rimelige bordlamper i fint design

Bordlamper er svært forskjellige, fordi der fins en mengde ulike bordlamper for ulike formål. Vi selger f.eks. svært mange skrivebordslamper med LED-lys, som er gode både å jobbe med, men som også sparer strøm og varer i mange år. Dekorative bordlamper er også populære til å pynte på et hjørnebord eller en skjenk. Det fins mange rimelige bordlamper i fint design, slik at du har mange muligheter til å få rikelig med lys for pengene hvis du velger en bordlampe hos oss.

Les mer

1-51 of 143

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-51 of 143

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Flotte bordlamper med stoffskjerm og stil

Bordlamper blir brukt mange steder og kan ha mange former og farger. Skal du bruke en bordlampe med stoffskjerm til hjørnebordet eller reolen, så er det mange muligheter nok. Vi har flotte bordlamper som gir et deilig lys i hjemmet. Fordelen ved stoffskjermer er - bl.a. at de fordeler lyset fint og ikke hindrer lyset i å komme ut i rommet som f.eks. en metallskjerm gjør. Rengjøring av bordlamper med stoffskjerm er også ganske enkelt, ta en støvrulle og rull over stoffskjermen, så fjerner den enkelt alt støv og smuss. 

Skrivebordslamper til arbeide og hverdag

En av de tingene vi er særlig gode på, er skrivebordslamper. En skrivebordslampe skal gi et godt og brukbart lys ned på det du arbeider med, men den skal også avlaste dine øyne når du sitter ved datamaskinen. Det er viktig at du velger din skrivebordslampe med et godt lys og gjerne en LED-skrivebordslampe. Det fokuserte lyset er perfekt til å lyse ned på papir eller f.eks. ditt tastatur - det hele gjør det mye mer behagelig å arbeide for øynene. De fleste skrivebordslampene har innstillbart hode og det er klart å foretrekke, så du kan stille den inn den etter ditt behov.

LED-skrivebordslamper og LED-bordlamper er in!

Vi får flere og flere LED-lamper, og deriblant også LED-skrivebordslamper som er meget populære i øyeblikket. Det nøyaktige og direkte lyset er som skapt til å arbeide ved, og så er de jo utrolig energisparende. Men det kommer også flere og flere vanlige LED-bordlamper å velge mellom, som gir et flott lys og skaper massevis av hygge. Det er ingen grunn til å være bekymret for om LED-lyset i en bordlampe er godt eller dårlig, for vi har kun gode LED-lamper, men du skal overveie om mengden av lys passer for deg. En mulighet er også å kjøpe en Philips LED-pære og sette i din nåværende eller nye bordlampe.

Morsomme bordlamper som f.eks. Mr. P One man shy bordlampe

I en travel hverdag kan man godt unne seg litt moro som skaper de små morsomme øyeblikkene. VI har flere morsomme bordlamper og vi er konstant på jakt etter flere. Men kongen av de morsomme bordlampene er stadig Mr. P lampen fra Propaganda som etterhvert har blitt et varemerke for oss. Mr. P One Man Shy er en søt liten gutte-lampe hvor tenn/sluk knappen er formet som, ja, en tiss - derfor kalles han selvfølgelig også ofte for tissemannlampen. Du er nødt til å se Mr. P, men pass på, det er veldig mange som har blitt forelsket i ham gjennom tidene.. :-)

Kjøp bordlamper online fra alle de store leverandørene

Ta en titt på siden vår for flotte og smarte bordlamper i nøyaktigt den stilen du liker best. Vi har selvfølgelig bordlamper fra de store merkene som Philips, Halo Tech, Herstal, Lisbeth Dahl, Nielsen Light og mange flere. Hvis du likevel ikke liker din bordlampe, så har du selvfølgelig mulighet for å sende den i retur til oss :-)