• Inkl. MVA og Toll
  • 100 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Globuslamper med lys

Her på Lampeguru.no har vi nå fått de hyggelige Atmosphere globuslamper. Light & Colour  globuslamper fra Atmosphere er designet av de danske designere Henrik Holbæk og Claus Jensen som eier selskapet Tools Design. De klassiske og fine globuslampene var en gang et danskeid selskap, men har siden blitt kjøpt av italienere som i dag med stolthet driver det danske designet videre.

Les mer

17 artikler

17 artikler

Klassiske Globus bordlamper

Leter du etter klassiske versjoner av globelys, så fins de ennå. Det kan selvsagt være litt forskjellig hva vi hver især benevner klassisk, men for meg er de klassiske globuser med lys dem som typisk vil være egnet på et herreværelse. Altså  disse globusene i litt vintage/gammel stil, kanskje til og med med mørke treføtter eller med kuler i beige/brune farger.

Jeg vet imidlertid at mange ser globusen fra skolen som klassisk, den hvor byene og landene er tydelig avmerket, ofte i ganske fargerik versjon, spesielt i blå nuanser. Men vi har faktisk begge typer globuser, både globuser med danske tekster og selvfølgelig med engelske tekster.

Atmosphere globuslamper kommer i flere versjoner, og ganske sikkert også i flere versjoner enn du trodde - vi ble også overrasket over utvalget av globuser. Det er både globuser for barn og voksne og så fins de  i mange forskjellige farger, slik at du både kan få dem i moderne, fargerike og klassiske versjoner.

Distributør i Danmark: Engsig Nordic

Moderne globus som gulvlampe

En ekstra flott utgave som jeg går spesielt inn for er den flotte globusgulvlampen. Den er utformet i en veldig stilren design som både er ren i sitt uttrykk og også svært elegant og dekorativt. Globusgulvlampen kan jeg forestille meg i mange hjem, for eksempel som alternativ belysning i nærheten av sofaen, i hallen eller i korridoren. Den skaper en hyggelig stemning med både fint lys og kult design.