• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Søte og morsomme barnelamper til gutter og jenter

LampeGuru.no har massevis av barnelamper til rimelige priser og selvfølgelig i svært god kvalitet. Barnelamper fra Philips er laget i de beste materialene, f.eks. i tre og metall i stedet for som de rimelige barnelamper i plast. Sikkerheten i barnelamper er veldig viktig og alle våre barnelamper er testet og godkjent. Men lamper til barn skal både kunne gi et godt lys, så det er lys til lek, og samtidig være en del av leken. Philips barnelamper har stort fokus på at den gode belysningen skal være en del av lampen og leken. Og faktisk er Philips barnelamper rimeligere enn du tror.

Les mer

1-51 of 123

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-51 of 123

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3


Vi har også massevis av Disney lamper til barn og barnlige sjeler

Vi har et stort utvalg indenfor barnelamper fra Disney – og alle lamper er selvfølgelig i god kvalitet, og til en rimelig og fornuftig pris! Af Disney barnelamper finnes det selvfølgelig alle de store og velkjente figurer som Mickey Mouse, Minnie Mouse, Ole Brumm, Disney Princess, Cars biler, Toy Story, Fairies og Planes og vi får selvfølgelig nye lamper til barn hele tiden. Disney lamper finnes hos oss både som bordlamper, taklamper, takspot, vegglampe, rispapirsskjermer.

 

Vi har så mange forskjellige lamper til barn

Vi har etterhvert fått en del leverandører som kan levere barnelamper. For eksempel har Halo Tech laget en barnelampe til gutter som ligner en flymaskin og en prinsessekrone til jentene. Lamper til gutter og lamper til jenter – uansett hva du søker, har vi det hele. 
Er det noen lamper vi mangler, enten jentelamper eller guttelamper, så skriv til oss!