• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Baderomsbelysning - stort utvalg av rimelige lamper til baderommet

Vi har et kjempe sortiment av lamper til baderommet fra de største leverandørene vi har på markedet. For oss er sikkerheten omkring baderomslamper meget viktig, derfor er alle lamper du finner her, egnet til baderomsbelysning. Vi har alltid et godt tilbud på baderomslamper og massevis av inspirasjon og flotte lamper. En god belysning er meget viktig, både foran speilet, men også i taket samt inne i dusjkabinettet. Vi anbefaler LED-lamper til baderommet da de tenner med en gang og gir et brukbart og godt lys.

Les mer

47 artikler

47 artikler

Smarte lamper til våtrom og baderom

Designet på lamper er selvfølgelig også viktig, det er vi helt klar over. Derfor søker vi alltid etter å se etter nye flotte lamper og vi har allerede i dag et stort utvalg. Du kan ikke sette enhver lampe opp på ditt baderom, men mange leverandører lager flotte designlamper til baderommet. Er det noe du mangler, så skriv endelig til oss. Vi anbefaler at du velger lamper med glasskjerm da de gir et godt, bredt lys ut i rommet.

Philips baderomslamper i beste kvalitet

Vår egen foretrukne leverandør av lamper til våtrom er Philips, da vi vet at kvaliteten er i topp - og skulle noe annet skje, så er hjelpen lyn-rask. Vi har alle tilgjengelige baderomslamper fra Philips som det er mulig å kjøpe på hele det nordiske markedet. Vårt samarbeide med Philips gjør, at du har det beste utvalget av kvalitetslamper til baderommet og alltid en rask levering, typisk innen 3-7 hverdager. Philips har våtromslamper i alle materialer og du kan alltid finne en løsning som er passende for deg. Har du spørsmål om en Philips lampe eller annet, så skriv gjerne til oss.

Baderomslamper til både vegg og tak

De 2 typer baderomsbelysning som ofte lages er vegglamper og taklamper. Vi har vegglamper til alm. montering på veggen for å lyse opp rommet, men mest solgt er vegglamper til montering over speil som så lyser speilet godt opp. Ofte er vegglampene laget av en metallplate og så med 2 eller 3 spots pekende nedover - og ofte med glasskjerm så de både lyser speilet og baderommet opp. 
Taklamper til våtrom er enten innbygningsspots, påbygningsspots eller plafonder som kan tåle fukt. De brukes alle til grunnbelysning, men noen kan vinkles så du f.eks. også kan lyse opp speilet med dem. Du kan se alle våre taklamper til baderommet her .

Har du spørsmål, så skriv gjerne til oss :-)

 

 

Regler for oppsetting av lamper i våtrom

Når du skal sette lamper opp i baderommet så er det 3 forskjellige klassifiseringer du skal være obs på. Du må gjerne velge en høyere IP enn den tillatte, men ikke en lavere. IP brukes også til utendørslamper og er en beskrivelse på hvor vanntett lampen er. Det er et krav at du har en elektriker til å montere dine baderomslamper. Se tegningen her, så du kan se hvilken IP dine lamper skal ha:

IP klasse for badeværelseslamper

Alle lamper uten nevnt IP klasse, er IP20/21 og disse lamper kan monteres 2,25 meter OVER gulvet samt i zone 3.

Er du i tvil omkring oppsetting av dine lamper i baderommet så anbefaler vi at du spør en elektriker. Sikkerheten er prio 1 i baderommet, derfor skal de også monteres av en elektriker ifølge loven.