• Inkl. MVA og Toll
 • 365 dagers returrett
 • Frakt 80 KR
 • Gratis retur v/bytte

Rimelige lamper online med beste service

Leter du etter lamper online til hjemmet så er det alltid massevis av flotte modeller hos oss, ja faktisk har vi så mange at det kan være vanskelig å velge akkurat den lampen du liker aller best. Vi har nemlig ikke kun én stil, men derimot lamper i alle farger og former, så det burde være en til nettopp deg også. Hos LampeGuru.no finner du de kuleste lampene online til rimelige priser og med svært service! Vi har massevis av rimelige lamper i alle typer, så enten du søker den gamle stilen eller noe trendy og moderne har vi det også. Kjøp lamper online med stor tilfredshet og skulle du angre, så husk at vi har 100 dagers returrett på alle lamper - også på lamper på tilbud!

Les mer

1-51 of 1325

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-51 of 1325

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Finn lamper online, med rask levering

Våre lamper er i god kvalitet og vi har lamper fra Philips, Herstal , Brilliant, Halo Tech samt mange andre. Se f.eks. våre virkelig flotte Pineapple lamper fra DybergLarsen som lager utrolig vakre lamper til gode priser. Vi har både pendel taklamper, spots, plafonder, vegglamper, bordlamper, gulvlamper og ja, kort sagt: alle slags lamper du har bruk for. Hvis det er en lampe du savner, så send oss en e-post og vi ser om vi kan skaffe det til deg. Våre leverandører har stort sett alt du har bruk for – også hvis du skal kjøpe mange lamper online og lamper B2B kan vi hjelpe deg. Merk deg at mange av våre rimelige smarte lamper også er inkl. lyskilde, slik at de er klare til bruk når du får dem.

Over 2000 lamper online og mer enn 200 gode tilbud

Vi er dessuten meget gode både på vakre lysekroner med prismer, og de mer enkle lysekronene uten prismer og selvfølgelig i flere forskjellige farger. Våre lysekroner leveres uten pærer, så du står helt fri til selv å velge hvilken pæretype du vil bruke :-)
Langbordspendel er en utmerket lampe og mange langbordspendler gir i dag svært god belysning over spisebord og kjøkkenbord og noen langbordspendler kan også dimmes. Kjøp rimelige lamper online med kult design på LampeGuru.no
Leter du etter en fin designlampe online til en god pris, så har vi også mange eksempler og alternativer her – Se deg litt rundt på siden, start f.eks. i menyen "Merker" og se om du kan gjenkjenne noen av våre mange lampe-leverandører!