Vi leverer ordrer som vanlig (Les mere)

×
  • Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Lamper med USB uttak

Vi har samlet våre lamper med USB uttak i en enkelt kategori, på denne måte får du full oversikt med en gang. USB lamper er smarte ved sengen, for da har du en kontakt til lading av smarttelefon, nettbrett, klokken etc. De fleste lamper med USB uttak har én USB port, har du behov for en lampe med usb uttak og 2 porter, finnes også dette. Den lampemodellen vi har flest av med USB,  er bordlamper,  men sortimentet utvides hele tiden.

Les mer

32 artikler

32 artikler

Vegglamper med USB - Hvorfor?

Fordi det er supert smart! Vi bruker selv våre USB-lamper som sengelampe, der den er perfekt til våre smarttelefon - og nettbrettladere. Det er svært enkelt å koble støpselet i, og du trenger ikke å ha den store klossen (transformeren) fra din egen lader til smarttelefonenliggende på nattbordet.

Men USB-lamper er også praktiske i stuen, hvis du f.eks. skal lade smarttelefonen, men du må kanskje også bruke USB-kontakten til annet enn opplading. De fleste USB lamper har 1 USB uttak, men vi får flere og flere modeller og til og med noen med 2 USB porter, slik at du både kan lade opp smarttelfonen OG nettbrettet.

Husk også at USB lamper er ganske praktiske i barnerommet, hvor barn ofte har en opplader til nettbrettet liggende og flyte et sted. I stedet kan de enten sette nettbrettet i en vegglampe eller bordlamper med innebygd USB. Det er greit å styre, og ofte kan støpselet bare ha lov til å sitte i lampen. Barn og unge har ofte også høyttalere som lades opp med USB uttak, her er det også smart med en slik lampe.

USB vegglamper

Vegglampen er den lampetypen vi har de fleste modeller av. Det er ganske praktisk med USB i vegglamper ved sofaen eller sengen, og det bruker vi faktisk selv. Vi har flere forskjellige vegglamper med USB, og det er ganske smart da mange ladere i dag kommer med USB uttak. Dette gjelder f.eks. også The Flame oppladbar LED fakkel med flammelys. De er enkle å sette inn i USB-lampene våre og lade opp i stuen, det fungerer fantastisk!

Hvis du trenger andre lampemodeller med denne funksjonen, så hold øye med denne kategorien, fordi vi alltid har mange lamper på vei med innebygget USB-kontakt. Det er super funksjonelt, og du vil raskt oppdage at du har flere elektriske apparater som bruker en USB uttak

Lamper som lades opp med USB

Vi har også valgt å plassere de lampene, som du kan lade opp med en USB uttak, i denne kategorien. Det er supersmart med lamper som du kan lade opp, fordi det fungerer bra, også når du vil ha lampen med ut på hagebordet osv. De fleste oppladbare lampene er med USB uttak, så du trenger bare en USB port for å lade den opp. Du skal derfor velge en lampe som har en inngang, men det kan også være at du har en USB-inngangsport

Tips: Et godt tips fra oss er at du har oppladbar lamper ved sengen. Det smarte er at de alltid er oppladet (hvis du har satt strømmen til naturligvis), og du kan enkelt ta dem med ut og lage hygge på hagebordet eller på altanen om kvelden. Det er absolutt verdt en tanke hvis du spør oss.