• Inkl. MVA og Toll
  • 365 dagers returrett
  • Frakt 80 KR
  • Gratis retur v/bytte

Lamper med USB-kontakt

Vi har samlet våre lamper med USB-kontakt i en enkelt kategori, slik at du får full oversikt med en gang. USB-lamper er smarte ved sengen, for da har du en kontakt til lading av mobilen, nettbrettet, klokken etc. De fleste lampene med USB-inngang har én USB-inngang, men trenger du 2 innganger så finnes den også. Den lampemodellen vi har flest av med USB er vegglamper, men sortimentet utvides hele tiden.

Les mer

31 artikler

31 artikler

Vegglamper med USB - Hvorfor?

Fordi det er dønn smart! Vi bruker selv våre USB-lamper som nattlampe, der den er perfekt til våre mobil- og nettbrettladere. Det er svært enkelt å koble støpselet i, og du trenger ikke å ha den store klossen (transformeren) fra din egen lader til mobilen liggende på nattbordet.

Men USB-lamper er også praktiske i stuen, hvis du f.eks. liker å lade telefonen, men du må kanskje også bruke USB-kontakten til andre ting enn lading. De fleste USB-lampene har 1 USB-kontakt, men vi får flere og flere modeller og til og med noen med 2 USB-innganger, slik at du både kan lade opp mobilen OG nettbrettet.

Husk også at USB-lamper er ganske praktiske i barnerommet, hvor barn ofte har en opplader til nettbrettet liggende og flyte et sted. I stedet kan de enten sette nettbrettet i en vegglampe eller bordlamper med innebygd USB. Det er greit å styre, og ofte kan støpselet bare ha lov til å sitte i lampen. Barn og unge har ofte også høyttalere som lades opp med USB-kontakt, her er det også smart med en slik lampe.

USB-vegglamper

Vegglampen er den lampetypen vi (ennå) har de fleste modeller av. Det er ganske praktisk med USB i vegglamper ved sofaen eller sengen, og det bruker vi faktisk selv. Vi har flere forskjellige vegglamper med USB, og det er ganske smart da mange ladere i dag kommer med USB-kontakt. Dette gjelder f.eks. også vår The Flame oppladbare fakler med flammelys. De er enkle å sette inn i USB-lampene våre og lade opp i stuen, det fungerer fantastisk!

Hvis du trenger andre lampemodeller med denne funksjonen, så hold øye med denne kategorien, fordi vi alltid har mange lamper på vei med innebygd USB-kontakt. Det er super funksjonelt, og du vil raskt oppdage at du har noen elektriske apparater som bruker et slik stikk.

Lamper som lades opp med USB

Vi har også valgt å plassere de lampene, som du kan lade opp med en USB-kontakt, i denne kategorien. Det er supersmart med lamper som du kan lade opp, fordi det fungerer bra, også når du vil ha lampen med ut på hagebordet osv. De fleste oppladbare lampene er med USB-kontakt, så du trenger bare en USB-kontakt for å lade den opp. Du skal derfor velge en lampe som har en inngang, men det kan også være at du har en USB-inngangskontakt.

Tips: Et godt tips fra oss er at du har oppladbare lamper ved sengen. Det smarte er at de alltid er oppladet (hvis du har satt strømmen til naturligvis), og du kan enkelt ta dem med ut og lage hygge på hagebordet eller på altanen om kvelden. Det er absolutt verdt en tanke hvis du spør oss.